عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
اصول و مبانی استانداردکردن و تدوین استانداردهای ملی1404/09/25رامونا مسعود _ دکترا علوم و صنایع غذایی60جزئیات
کنترل کیفیت در صنایع غذایی1404/09/26رامونا مسعود _ دکترا علوم و صنایع غذایی45جزئیات
نقش استرول ها در تشخیص تقلبات صنایع غذایی1404/09/29مزدا کاظم زاده _ استاد40جزئیات
GMP در واحدهای صنایع غذایی1404/09/18رامونا مسعود _ دکترا علوم و صنایع غذایی45جزئیات
ممیزی داخلی استانداردINSO-ISO-IEC 17025 ( ویرایش 2017)1404/09/20غلامرضا عسگری _ کارشناس فیزیک کاربردی35جزئیات