عنوان دوره تاریخ شروع استاد دوره حد نصاب جزئیات
آشنایی با الزامات استاندارد تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری مطابق سری استانداردهای 176461404/09/27کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
آشنایی با الزامات استاندارد تجهیزات گازسوز آشپزخانه تجاری مطابق سری استانداردهای 176461404/10/25کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم10جزئیات
ارزیابی انطباق1404/10/29کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
اصول و روش های نمونه برداری1404/10/01کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
اصول و مفاهیم کالیبراسیون و اندازه گیری عمومی بر اساس استاندارد 4723 ( 8 ساعت)1404/10/21کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم15جزئیات
تشریح الزامات استاندارد INSO-ISO-IEC 17025 ( ویرایش 2017)1404/10/23کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
تشریح الزامات عملکرد و ساختار وسایل پخت و پز گازسوز خانگی بر اساس استاندارد ملی 1-1-103251404/10/04کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم10جزئیات
تشریح الزامات و مستندسازی INSO-ISO-IEC 17020( ویرایش 2012 )1404/10/15کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
سماورگازی-الزامات طراحی و روش های آزمون مطابق استاندارد 137501404/10/11کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم10جزئیات
مشتری گرایی و اندازه گیری رضایت مشتری1404/10/07کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
مهندسی نظام آراستگی 5S به همراه مثال های کاربردی از صنایع مرتبط با خودرو1404/10/17کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
هزینه های کیفیت COQ1404/09/30کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
کنترل کیفیت عمومی1404/10/09کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
اصول و مفاهیم کالیبراسیون و اندازه گیری عمومی بر اساس استاندارد 4723 ( 8 ساعت)1404/09/23کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
تشریح الزامات و مستندسازی INSO-ISO-IEC 17020( ویرایش 2012 )1404/09/25کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
دوره آموزشی GMP1404/09/20کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات
کنترل کیفیت عمومی1404/09/18کاوه رهبر بروجردی _ کارشناس رسمی سیستم30جزئیات