اصول نگهداری مواد غذایی
   مرکز آموزش بازرگانی
   09:00
   مجازی
   80
   8
   1404/09/27
   • تعاریف و کلیات پایداری ویژگی‌های کیفی مواد غذایی • فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگی‌های کیفی مواد غذایی • اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی و فیزیکی محصولات •پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیون‌های غذایی • پایداری ویژگی‌های کیفی محصولات لبنی •پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغن‌های خوراکی و سرخ‌کردنی و محصولات گوشتی • پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی •پایداری ویژگی‌های کیفی محصولات بیکری و پودری • پایداری و ماندگاری محصولات قهوه، آبمیوه‌ها و نوشیدنی‌ها
   حسن کاکوئی _ دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی وبهداشتی ازدانشگاه علوم پزشکی
   8,500,000
  
   10.5992123.1
   بانک رسالت
   سرشار خرازی قزوین
   09125730156
تاریخ ساعت شروع ساعت پایان