اصول نگهداری مواد غذایی
مرکز آموزش بازرگانی
-
09:00
مجازی
80
8
1404/09/27
• تعاریف و کلیات پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
• فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
• اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی و فیزیکی محصولات
•پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیونهای غذایی
• پایداری ویژگیهای کیفی محصولات لبنی
•پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغنهای خوراکی و سرخکردنی و محصولات گوشتی
• پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی
•پایداری ویژگیهای کیفی محصولات بیکری و پودری
• پایداری و ماندگاری محصولات قهوه، آبمیوهها و نوشیدنیها
حسن کاکوئی _ دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی وبهداشتی ازدانشگاه علوم پزشکی
8,500,000
10.5992123.1
بانک رسالت
سرشار خرازی قزوین
09125730156