کنترل کیفیت در صنایع غذایی
کیفیت گستر سبز
-
09:00
آنلاین
30
8
1404/09/22
مفاهیم اساسی کنترل کیفیت
تاریخچه
عوامل موثر برکیفیت مواد غذایی
ارزیابی حسی مواد غذایی
مراحل اصلی در کنترل کیفیت مواد غذایی
مروری بر کاربرد آمار در کنترل کیفیت
کنترل آماری کیفیت در حین فرایند
استاندارد های مواد غذایی
رسول پایان _ کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
35,000,000
برای هماهنگی بیشتر با واحد آموزش 09352209230 تماس حاصل فرمایید.
در صورت نیاز به فاکتور رسمی قبل از واریز وجه لطفا تماس حاصل فرمایید.
6104337303250193
بانک ملت
نوشین محمد زاده
09352209230